♥ Pn Belog ♥

My Photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 30 tahun 2015, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

29 August, 2015

SCJJCM : BigSpoon Steamboat & Grill Buffet's

Assalammualaikum & Hai..
Ceghite beberape hari lepas..
CMa & Family pegi mencekik ke Kedai BigSpoon Steamboat & Grill Buffet's.

Kedai ni baru beroperasi kut ye? hahaha.. tak pulak cma tanye owner kedai ni…
CMa & Family mmg hantu steamboat.. tgh pulak kedai ni buat promosi. Haruslah terjaahh..
Hahahaha..

Foods variety sama jer cam steamboat lain. Cuma tak best sebab peberetku KETAM tak hado.. hohoho..
Air buleh refill berapa kali pun hang suka, ade air sejuk, ade air panas. Bermacam jenis bebola, seafood's, mee, maggi mee, eskem pun pelbagai, jeruk, sayuran, hirisan ayam, daging, marinated pun ada.. paling best, die ade pelbagai jenis sos pencicah.. aummmm..
Sorry jugak sbb x banyak gambaq snap.. I is malu.. hewhewhewhew..






MERDEKA SPECIAL!!
All You Can Eat Steamboat + Sizzling Grill Buffet!!!
RM19.90 sahaja untuk Dewasa, sah hingga 31 Ogos 2015

Lokasi: 
BigSpoon Steamboat & Grill
37 Jalan Bulan F U5/F, 
Bandar Pinggiran Subang, Subang 2,
Seksyen U5 Shah Alam.
Berhampiran Subang Bestari 

Untuk Tempahan, Hubungi 0166175323 SEGERA!!!
Nyatakan Nama>Pax>Tarikh>Masa

GPS Location : LINK





yg atas ni bukan harga promosi yer!

Sesape yg nak cuba, buleh la pi sini.. pada CMa, semua pun okay.. tapi masih tidak memenuhi kriteria restoren pilihan.. 3 dari 5 bintang. Kipidap !

Sekarang ni pun tgh ado promosi lagi. RM19.90 utk dewasa dan RM12.00 Utk kanak2 berumur 6 tahun ke atas.. Harga promosi sampai 31/8/2015 ni… Jommmm pi!



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥