♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 September, 2013

~ Patah Tumbuh Hilang Berganti ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & Rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam pagi Jumaat.. Alhamdulillah kita masih disini... ^^



Cehh..tajuk entri tak nak kalah.. Perasan nyanyi Lagu Iklim jerr tuu.. :p
ehehe...

Gara2 Beg Telekung CMa yg ‘Hilang’ Tempoh hari, Terpakse menggantikannye dgn BeG Baru..Ingat lagi Beg Raya yg CMa shopping kat Jalan TAR Ramadhan lalu..?

Beg tu,pemegangnye dah terkoyak ckit gara2 Anak Soleh & solehah : seri & faiz tu dok berebut maen tarik2 beg..Bertuahnye anak2 ummi ni.. baru je ingat nk melaram lama ckit.. Dah jadi Beg Simpan Telekung..hihihi..
CMa bukan jenis penggemar Handbags Uolss.. Kalo Kasut Iye,berhantu! ;p

Jadi, Beg tu dah selamat CMa jadikan Beg Telekung. Siap Ade tulis “CURI DOSA” Kat beg tu, ngiaahahaha.

Tempat khas simpan beg telekung

Bukan tak nak simpan dlm opis.Nnti CMa lupa.. dah sampai sekerat jalan, barula teringat lupa nk amek Beg Telekung. Lagipun, mmg Ada almari khas kt dlm surau tu utk Muslimah Simpan Beg2 Telekung...Hmm..cane blh hilang..? erkk tutup cerita..

Tara....

Nampak baruuu je.. sebenarnye dh kuyak sana sini.. >Effect Gambar je tewww<

Notacomot~ kalau ade org teramek jgk, tak tau lah nk cakap ape.. kena gari elok2 simpan dalam opis gamaknya!..





♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

26 September, 2013

~ Kotak Komen Baru? ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam petang uols..

Baru2 ni BlogSpot ade upgrade ye?
Sbb setiap kali cma drop comment yg embedded style,
Mesti kuar box ni..



CMa ingatkan uols dah tukar style sendiri ke..ape ke..
Cek kat cma punye comment box pun same..
Hmm.. agaknyelah tu kan..?


Notacomot~CMa rase Nmpk kemas ckit dr comment box yg sebelum ni..


♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

~ Buffered Earning For September ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam pagi khamis...

baru je selesai meng 'cashout' hasil earning sekiput tu minggu lps,
pastu cek td tgk dah ade BE baru masuk..
Hmm.. nk kene kosongkan amount baru nk bagi ye enchek Nuff?! :p

Dah Kosongg... Kosonggg... :p
Earning Q3 Prepaid Roaming tu tak tau pesaipa dok statik gitu jee.. hmmm...

Alhamdulillah..sikit2 pun rezeki..sape nk bagi...kenssss

Sen Heng

ni iklannye.. kalo ternampak kasi jentik sama dia.. hahaha.. :p

Notacomot~Sekadar catatan peribadi puan tanah kedaung gituu



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

25 September, 2013

~ Penguat SemangatKu ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam petang...


Tiba2 rindukan anakanda berdua ni..tak sedar air mata mengalir..
hari2 buat ummi jadi rasaksa gorgon pun ttp rindu :')

2 Wajah Suci Penguat semangatku..
Duhai Anak,Setiap Senyumanmu,Gelak tawamu, keletah & ragammuBuat ummi lupa segala masalah yg tersandar dibahu..
Biar apa pun yg berlaku,Hingga sehabis nyawa ini akan ummi berjuang pertahankan masa depan kamu berdua.
Sehingga habis air mata..sehingga saat nyawa ini dipulangkan kembali kpd maha pencipta.
Semoga masa hadapanmu kelak tidak tersia sia.Dan menjadi insan berguna. 
Nukilan,
Ummi :’)



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

~ WW : Rojak Buah Nyum Nyum ! ~

Semoga senantiasa berada didalam lindunga & rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam pg..

*Wordless lah sangat kennnnsss...*

Edisi kasi bako line ngeces air liur uolss..
kuikuikui.. :p
Notacomot~ Saya suka Rojak Buah!



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

24 September, 2013

~Kejayaan Membanggakan ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam pagi selasa u all.. :)

U all, cma rasa hepi sgt2 hari ni tau..lama pendam. :p hihi..
meh CMa nk cerita..
Pasal cik seri yg solehah dan anak yg baik hati tu la..

Begini ceritanya..
Dah hampir 3 minggu CMa memantau perkembangan Free Diapers Cik seri..
Alhamdulillah.. akhirnya di usia 4tahun 4Bulan, Seri dgn jayanya Totally Free DiapersI’m Sooooooooo Hepi..rase nk joget2 guling2..kehkkehkeh :p

Kalau tanye cik seri anak yg solehah tu : Die pilih cangkung! ehehe
tp sejak dh totally free diapers ni, die tak memilih dah :)

Bukannye ape uolss sebelum ni, seri free diapers.Tapi waktu siang je.. time tido die nk pakai pampers..pastu satu lagi time nk beyak.memilih jgk jenis mangkuk tandas.klu jenis duduk,die takmau.jenis cangkung tu, die okey lagi..

Sejak CMa gunekan pendekatan psychology pada cik seri yg solehah tu, Alhamdulillah.. menjadi jgk..terima kasih kat blogger Kak Intan : Ibu Alisha & Aqilah yg omeyy tu..Kalau Kak Ina Buleh Buat, tak kan kita tak blh?? Kan kan kan?

Buat Gegerl Ummi Husnina Irdina yg baik hati dan solehah ni, tahniah tau..Kalau saje seri buleh baca blog ummi ni satu hari nnti, ummi nk kakak seri tahu yg ummi bangga dikurniakan anak yg solehah,bijak, cerdik & pandai ni..Good Girl Seri.. nnti dah boleh pegi skolah!

Sekarang ni, cma tgh train adik faiz pulak..Time mlm je blm free diapers lagi.. gegeh tau ni..Go faiz go! Faiz nk skolah tak boleh pakai pampers dah!hihi..
*bajet mcm faiz reti bace pulaks* :p
>T
arget b4 die cecah 4 tahun nnti<

Bersama anak soleh & solehah saye.
. Faiz : uMMi : Seri .

Dan buat diri sendiri : tahniah! Teruskan usaha menjadi Seorang ummi yg semakin penyanyang dan semakin sabar dengan keletah anak2… semoga allah merahmati kami semua dlm mmbesarkan amanah mu ini Ya Rabb!
You can do it Cma!

Notacomot~ Hihih.. terhover pulak CMa ni uols.. Alhamdulillah.. Doakan Seri & Faiz membesar dgn sihat & menjadi asset kami di akhirat kelak :)



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

23 September, 2013

~ Bowling Tournament: Doakan Kejayaan Kami! ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa selalu..
Salam petang semuanya… ^^

Nebesss..
Cma nk habes kje dah ni.. hapdet kejaps.

U All, mlm ni cma ade Bowling Tournament.Mewakili RED Team, Kesemua player seramai 24 org player Lelaki & 24 org player perempuan…Last Cma g training hari tu tak tau kenapa, merudum betul jatuhan pin..harap2 nnti adelah peningkatan ye Cma..



Kitorang (Red Team) akan versus dgn 3 lagi team lain. Iaitu :-

Blue Team (Sunway Menara Head Office)
Yellow Team (Sunway Berhad)
Green Team (Sunway Lagoon)

Bowling tournament ni diantara Staff2 Sunway,Red team mewakili Sunway Education Group,Monash,Sunway Medical Centre & Sunway Construction.

Ngiahaha..panjang lebau benau mengarang..
Apepun, doakan moga ada kejayaan buat Kami Red Team! Asyik Blue Team je menang mane aci!
Mihmihmih.. voleyy giteww? :p


Sekian..

NotaComot~ Saye Nebesssssssss :p



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

~ Begedil Kentang Nyum Nyum! ~

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Pagi senin.. ^^

Amacam hari ni...? ada yg Monday blues..? ehehe.. tamo tamo tamo.. jom kite nyah perasaan Monday blues tu ke seberang laut china selatannnn

U olss.. CMa eksited tahap gaban nihh.. ehehe.. mane taknye, pertama Kali kedua buat Begedil Kentang  menjadi.. shukenye ai uolss.. *padahalsenangjerpunnkbuat* kihkihkih..*yg pertama tu tak jadi ye..lembik semacam.tp rasa dah ada :p*

CMa try buat semlm, hari ni baru nk story,kira acilah kan...
Punye lame menyimpan perasaan nk buat.. akhirnya buat jugak..

Try buat yg plain dulu.next time kalo dah terer, baru leh tambah ayam or daging!
Resepi ni CMa durhaka ckit dari resepi Asal.. hubby tak suka bebawang.So, mmg Tak letak.

Resepi Begedil Kentang Simple & Sedap

Bahan-bahan (2-3 orang)
3 biji kentang saiz sederhana
1 Cili Merah (Dihiris Nipis)
daun sup (dihiris)
1 biji telur (Cma guna Putih Telo Aje)
minyak utk menggoreng
Kiub Ikan Bilis (Optional)



Cara membuatnya:
1.Goreng kentang  sehingga empuk.toskan.
2.Lenyek atau tumbuk kentang kemudian gaul bersama daun sup, Cili Merah & Kiub Ikan Bilis.
3.Kepal-kepal kentang tadi mengikut saiz kecomelan yang uols suka.
4.Celup kentang comel yang telah dikepal ke dalam putih telur satu persatu sebelum digoreng.
5.Goreng sehingga keperangan.Toskan dlm 3 minit.Dah siap!

Resepi asal cma cedok dari SINI. Mekasih owner :)
Sekian..ade yg suke makan Begedil tak kat sini..?Kami sekeluarga nampaknya sukaa..! hihihi

Notacomot~menjauhkan diri dari si M *MimAlifLamSin* :)



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

20 September, 2013

~ Nuffnang Poll 2.0 ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Petang semuanya.. ^^

Tadi CMa godek2 Nuff, rupenye mmg ade Poll ni ye..? ketinggalan zaman betui..
Kuikuikui..

Meh.. dgn ini, CMa menjemput semua reader, kiranya dpt meluangkan masa dalam seminit 2 jawab survey ni..Ada 15 page semuanya..Dijamin cepat!

Jom! 
Survey poll ni ade kat bawah tuuu..silalah..silalah.. :)

Klik aje kat simbol "+" tu :)

Notacomot~ selamat menjawab..itew tak pakse..kalo sudi jemputlah mnjawab survey poll nuffnang iteww tu.. :p




♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

~ Kalau Dah Bukan Rezeki ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam pagi Jumaat u all..
Alhamdulillah kita diberi peluang utk bertemu lagi di hari jumaat penghulu segala hari...
cepat masa berlalu..tak sedar betapa banyak masa yg kita dah sia2kan.. :(



Hmm.. ni nak citer mengadu kat uolss.Hari rabu lepas CMa kehilangan Beg Telekung *Begtelekungpunnkkecohke?apedaaaaaaaa*. Hari selasa sebelum tu, iolss keje mlm.last cma guna waktu maghrib. di letak kat tempat biasa yg CMa selalu park.atas almari.ade byk jgk beg2 telekung lain.

Pastu, waktu nk zohor keesokan harinye. cma tgk beg telekung tu takde *plingplingpling*. Cuma ade, telekung & towel kecik CMa yg ditinggalkan terkontang kanting kat situ.
Puas geledah kesana kemari..Hampa :(. sehingga entri ini ditaip masih tak jumpa..

Hmmm..walau masih sedih,dah niat sedekahkan beg tu buat hamba allah yg 'terambil' Beg Telekung CMa tu.. *dlm hati masih berharap jumpa* huhuhu..blh gitu? redha CMa... Redha..Beg Telekung ni pemberian someone.nun..jauh di sana..disana...

agak ralat sbb selama CMa letak Beg Telekung tu kat situ, tak pernah ade yg usik. udah le surau kat level 3 ni makin sesak,dek kerana surau di level 1 tu tgh renovation.Hmm mungkin teramek la tu..

Buat Hamba Allah yg 'Terambil' Beg Telekung saya kaler Hitam & ade brg2 mekap dalam tu,Saye mntak maaf kerana telah menghukum awak mencuri harta saya.Cuma saya harapkan, jgnlah dibuat lagi.saya redha sedekahkan Beg Telekung tu pada awak.
Kalau Dah Bukan Rezeki, makanan yg nk tersuap di hujung mulut pun akan terjatuh. kan?

Sekian..
Sahabat CMa yg kehilangan kereta Beliau Tempoh Hari, Telah pun dijumpai selepas genab 100 hari kereta dia hilang.walaupun keadaan dalaman kete tu blh di istiharkan Total Lost, Alhamdulillah..Rezeki dpt kembali..

Bulan akan kelihatan cantik dlm masa 3 hari bermula dari malam khamis hari tu. dah tgk tak? alhamdulillah..maha suci allah..sungguh indah ciptaan mu.

Notacomot~ U All pernah kehilangan barang? dpt jumpa semula?


♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

19 September, 2013

~ Mahu Ketemu Lagi ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Pagi khamis uolss..

Tampalan Gigi seri tempoh hari dah tercabut,ate.. ganas sungguh kamu mengunyah ye cik seri yg solehah..Hari jumaat esok mau ke sana...kesana... cek gigi faiz sekali..die dah start ngilu bila mkn mknn sejuk.. ^^


Notacomot~ entri pendek..kalut..kalut..




♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

18 September, 2013

~ WW : Cermin DIRI SENDIRI Tu Dulu ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya..
salam pagi rabuuuuu ^^
**
**

**
**


**
**

**
**

**
**

**
**
byk kata kat gambar je pun
Notacomot~ tetap jugak nk banyak kata kan kan kan kan kan.. (-_-)"



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

17 September, 2013

~ Selasa Blues??? ~


Semoga semuanya senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Selasa.. ^^

Huhuhu..kemengantukan sehingga kini.. amboi2 cma… 3  2 hari cuti tak cukup ehh.. huahuahua..
Hawauu.. :p

Huhu…oh mood..kembalilah kauuuu..
Okeh..entri permulaan utk minggu ni, tepek pic passport cik seri..
Actually, cma bukan buat passport or nk travel kemana2 *ehem2*
Tp utk pendaftaran tadika die.. CMa masih confuse lagi nk hantar Cik Seri yg solehah & baik hati tu kemana..? PASTI or TADIKA KEMAS..

Buat sementara ni,dua Taska ni je yg ade dlm kepale otak, convenience, Dan yg paling penting, dekat utk antar & amek. Since faiz tak mau dihantar ke nursery, nmpak gaya,tahun depan pun cik seri masih lagi kena antar ke pengasuh.cma & hubby keje lain2 shift. Cuma mengharapkan pengasuh yg menjaga tu tlg amekkan.. huhuh.. agak tension disitu memikirkan..

.Her Very First Passport Picture.
Gebu btl pipi kamu ye cik #Seri..
Ikut muke sape la agaklnye... abahnye or uminye?
kuikuikuikui


Sekian…pd yg tinggal komen tu, mekasih uolss.. nnti CMa dtg jejak okehhhh

Notacomot~ mula mengganti apa yg perlu diganti.. ^-^



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

16 September, 2013

~ Selamat Hari Malaysia ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam isnin semuanya…


Selamat menyambut Hari Malaysia buat semua!
Cma cuti..asben plak yg kena keje.. huhuhuh..sedeyyy :’(
.Wikipedia Malaysia Day.

Notacomot~ Autopublish



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

15 September, 2013

~ Ape lagi yg kau Mahu? ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam weekend semuanya…

Ohhoohoho.. daku bekerja di ahad yg damai ini.. :p
Sila abaikan tajuk entri tu..sajer nk buat gempak jer pun.. kehkehkehk :p


Hurmm..semlm kitorang keluar merayap ke midvalley.. pusing sana pusing sini then hubby decide nk tgk wayam.. *err..hubby MC hari tu coz pepagi kene batuk teruk pastu sedut gas*

Sekali nek atas, tu dia… punya long q okeh.. ingat nk tgk citer KL Zomba tu.. tak de pulak.. semua citer menarik takde..at last, tgk citer Vikingdom. Terbitan dari KRU production. Hmm tgk pun mcm ade cikit2 elemen dari hikayat merong mahawangsa.kene pakai spek 3D.
Mak agak jakun sbb 1st time gune spek ni,sakit mata pun ado.. so..kami 4 beranak tgk citer tu pakai spek.

Adik faiz, starting je dah tido.. kakak seri,nk ending2 tu baru die terlelap..sojuk gamak eh..
Huahuahua..en hubby, next time, silalah pilih citer katun2 ckit eh.. *mengomplen*

Balik dari mid, kitorang pegi beli brg2 keperluan belanja sebulan kat MYdin USJ,Pastu g mencekik.harap maaf takde sebarang pic utk tatapan.bateri hp abeh! :’(
 
biji cempedak goreng

cempedak goreng


Sekian..
Ehehe.. u all mesti suke mkn cempedak goreng kan? Nk pulak tgh musim sekarang ni..
Cma? Oho.. tak gemar sbb ssh nk kunyah isi die..mcm nk tercekik jer.. hahaha.. tapi biji buah cempedak tu cma suka kokak..rase lelemak gitewww.. :p

Notacomot~ nak merayap kemana lagi ini hari..?hurmmmmmm


♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

14 September, 2013

~ Ber AKU KAU ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
salam pagi sabtu u all...



hmmm...
weekend2 begini CMa dok merap kat umah jer pun..
Hubby keje ari ni... esok, cma plak yg keje..
..ingat, hari isnin nnti nk g merayap ..

bawak cik seri yg solehah tu tgk KL Zomba Zombi..
Merengek2 nk tgk.. ehehe..selera besau sungguh cik seri ni ye..
insyaAllah..hari senin ni kite tuntut janji abah tau!
ngeh ngeh ngeh.. :p

CMa saje la belek2 entri lama CMa..
kehkehkeh..
teruk betui bahasa..yer la...mula2 masuk dunia blog u all..
membahasakan diri sebagai AKU..
aduyaiiii
pastu dok menaip ntah ape2 story..
Kononye nk sendiri jer baca.. pastu dah mula tambah2 follower..

cma tgk situ, 2 follower pertama yg ikut adelah kawan skolah cma angah sayang..sorang lagi kenalan dari blogger Mummy Lala a.k.a Pemilik Lekat Lekit Gurl ni..hihi..masih lagi follow sampai sekarang.. ;)

dulu mane ade follower byk cenggini..
lepas join blog larian tu la cma dpt ramaiii kenalan..
tenkiu kat blog larian.lupa dah link asal pemilik blog ni..
jasamu ku kenang :)

sekian..
sje nk ngade ngade imbau kenangan silam..
terima kasih buat u all semua yg sudi follow & komen entri sememeh cma ni..
semoga ukhuwah kita akan terjalin selamanya..^^


Notacomot~ dah ada follower baru..tp tak dpt jejak sbb tak de back link ..
sedeyyy :'(



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

13 September, 2013

~ Pasal Training Semalam. Manfaat ke? ~


Semoga semuanya senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Pagi jumaat u all..
Alhamdulillah… Masih diberi kesempatan utk kita bertemu penghulu segala hari ni.. ^^
2 Day Communication Essentials Workshop :)

Nak Citer pasal CMa g Training hari tu.. Hahaha… klu u all bosan nk hadap, terus la menghalakan mouse ke kotak komen.. :p

Alhamdulillah… 2 hari hadir ke training ini sangatlah bermanfaat… tu yg cma nk share dgn u all ;)hmm.. macam mana nk buat supaya bebelan cma ni tak memboringkn ye..?

mulakan dgn  memahami diri sendiri dulu.. okeh.. setelah CMa buat kaji selidik tentang psychology , dan hasilnye - CMa merupakan seorg yg DECISIVE .. tgk aje pic kat bawah ni..

**
**
**

menurut pada carta LEONARD, personality saye lebih kepada D.

**
**
**

I am the Decision Maker..katanyeee

kihkihkih.. bab kekuatan tu satu dua je betul..tapi tang kelemahan tu mmg 99% ada persamaan..
hmmm.. agak pelik disitu.. tak perlah.. abaikann…
 
5 Jenis sifat kita..
Semestinya u all memiliki salah satu mahupun kesemua personaliti diatas.

then, CMa belajar mcm mana nk kenal seseorang melalui body language. Kiranya..bila kita approach seseorang tu nk ajak berbual.. dari respond dia je, kita blh tahu samada sesorang tu jenis yg mcm mana..
dia berminat nk teruskan perbualan.. or.. dia tak mahu diganggu..

lain2.. ermm..belajar mcmane nk handle sesuatu situasi.. contohnya membalas kiriman email & cara kita utk memulakan perbualan dgn orang atasan mahupun rakan sekerja dgn lebih professional gitewww

Sesi penerangan Ape itew Emotional Intelligence (EQ)

agak memboringkan bukan…? Hahaha…CMa tersangatlah failed klu nk buat penerangan mcm ni..
aduyai..masih terasa ketaq kaki bila kena panggil bagi penerangan kat depan2 orang ramai.. jawapannya..mmg bunyi krikkkk krikkkk cengkerik jer la.. hahaha…mmg totally lost.. yep! Cma akui..cma seorang yg nebes bila kena buat presentation.. ketaq oooo… time tu jugak sakit pewot..

okeylah.. harap2 dapatlah CMa mempratikkan terus menerus pembelajaran baru ni..rasa ralat tak dapat share sepenuhnya point penting yg cma dpt mase dlm training ni dgn u oll semua.. ilmuu tuuuuu…
*AdaYangKesahKeDerrrrrrr* ?? :p

penutup, melayan gambar sememeh jerrrrr ni.. ngeh ngeh ngeh

Buat task. cucuk straw menembusi ubi kentang..
berjaya buat! ngehehehe.. :p

Task lagi..cucuk straw menembusi buah epal.. ini kali ke8 baru jadi..
beso btl buah epal hijau ni tau..cma rase mcm nk makan jerrrrr..
ngiahahaha.. :p

Taraaaaaa...dpt sijil *kedatangan* jerrrr pun.. mihmihmih
 
aa.... ini CMa suka.. dpt gift setiap sorg sbb kumpulan kitorg berjaya kutip point tertinggi.
CER TEKA..APEKAH ITU??
Sekian..
Ha.. klu nk  test personality u all jenis yg mcm mana, bleh klik SINI

Notacomot~ Rasa nk pergi ..pergiiii.. hmmm..... ~~~



♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥